Grond- en Loonwerkzaamheden

Voor een vakkundige uitvoering van grondverzet kunt u bij Timo Schuringa terecht.

Wij verrichten alle werkzaamheden voor grondverzet in Noord Nederland. Onze grondwerkzaamheden bestaan uit het afgraven, vlak maken of ophogen van de grond. Met behulp van onze compacte grondverzetmachines kunnen de werkzaamheden op geschikte wijze worden gerealiseerd in tuinen van verschillende formaten.

Bij alle grondwerkzaamheden werken we met vakbekwaam personeel. Iedere werknemer heeft zijn eigen specialiteit waardoor het beste resultaat wordt gegarandeerd. Enkele voorbeelden:

• Het ploegen van een tuin
• Ophogen of egaliseren van grond
• Uitgraven van een fundering
• Aanleggen van een riolering
• Uitgraven van bijvoorbeeld een vijver of zwembad

Grondverzet met de beste grondverzet machines.

Grondverzet:

Bij grondverzet kan ons team van dienst zijn met het aanvoeren en afvoeren van onder andere zwarte grond, vulzand, rivierzand, gezeefde grond en puin. Met behulp van onze minikranen, minitrekkers en rupsdumpers worden graafwerkzaamheden van begin tot eind zorgvuldig uitgevoerd. Wij bieden een totaaloplossing bij zowel kleine als grote projecten, voor zowel bedrijven, als particulieren.

Agrarische loonwerkzaamheden:

Ook kunnen we u uiteraard ook van dienst zijn met vele voorkomende agrarische loonwerkzaamheden.

Bemesten, ploegen, zaaien, gewasbescherming en oogsten? Snel en accuraat met de modernste machines! Waar, wanneer en hoe ú het wilt. Niet voor niets hebben we al vele jaren ervaring in de vele facetten van agrarisch loonwerk. Vaardigheden waarvan u volop kunt profiteren!